tisdag 4 januari 2011

Vilken dag!!

Upp tidigt i morse for att aka till Bush Garden. Vi har gatt och gatt hela dan. Tyckte att vi sett mycket igar, men upptackte idag att missat halften. Flodhastarna var suverana, fick se dem simma i vattnet. Emma och Alex tog mod till sig for att aka en av Berg-och dalbanorna, efter det var det kort. Blev bara varre och varre, loop efter loop. Tva hariga foraldrar stod pa sidan och tittade pa. Fy f-n sager jag bara!! Vilka modiga barn vi har!!
Efter 8 timmar i denna gigantiska park tog vi taxi till restaurangen, at mat sen taxi till hotellet. Dar ligger vi nu i bubbelpoolen med en ol och slappar. Benen varker men imorrn packar vi ihop o aker till Orlando dar en dag pa Sea World vantar. Vi maste bara se delfinshowen en gang till.
Summering av resan just nu. TOPPEN!!Helt suverant!
Men Emma tjatar fortfarande om att nasta resa ska vi bara vara som Svenssons, en charter dar vi knappt ror oss utanfor hotellet. Vem ska med?
Godnatt! Suss lull!

1 kommentar:

  1. Åhh ni har det underbart märker jag. Kul att ungarna uppskattar alla karuseller. Minns när jag åkte nån mesig karusell med Alex på Rocklundamarkand, jag var svimfärdig!

    SvaraRadera